Αγαπητοί γονείς ,

Ο πρώτος ολοκληρωμένος πολυχώρος εκπαίδευσης στο Ίλιον αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα.

Πριν δυο χρόνια δημιουργήσαμε το φροντιστήριο μας προσδίδοντας του την  ονομασία «Πολύπλευρο». Η επιλογή του ονόματος δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού στο πίσω μέρος του μυαλού μας υπήρχε το όραμα δημιουργίας ενός χώρου που θα κάλυπτε όλες τις «πολύπλευρες» ανάγκες των παιδιών μας στον τομέα της εκπαίδευσης.

Το «Πολύπλευρο» έχοντας ήδη δυο χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της δευτεροβάθμιας αλλά και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τη νέα σχολική χρονιά προβαίνει στο επόμενο βήμα εντάσσοντας την εκμάθηση ξένων γλωσσών στο πρόγραμμά του.

Καθώς το γνωστικό μας αντικείμενο που έχει σχέση με τα μαθηματικά δε μας επιτρέπει να έχουμε εμπεριστατωμένη γνώση πάνω στις ξένες γλώσσες , η διεύθυνση του φροντιστηρίου κ. Κωνσταντίνος Διακοηλίας και κ. Σπύρος Ντίλιος καλωσορίζει στο κέντρο ξένων γλωσσών ως υπεύθυνη σπουδών την     κα Ρούλα Τσιλιμαντού – Διακοηλία,  πτυχιούχο Αγγλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών,  που με την πολυετή εμπειρία της θα είναι αρωγός της προσπάθειας αυτής.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και ευελπιστούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και στις ξένες γλώσσες.